Werken bij Calinova

Als ervaren gids voor centrale verwarming en sanitair zoeken we experts om die rol waar te maken. Werken bij Calinova is meer dan een takenlijstje afvinken. We begeleiden opdrachtgevers naar een duurzame en innovatieve oplossing. En dat kan alleen als jouw kennis op peil is. Haal je plezier uit ‘bijblijven’ en ‘onderling ideeën uitwisselen’? Dan kan je onze opdrachtgevers gericht inspireren.

5 redenen om te werken bij Calinova

Team

Samen garanderen we een maximale klantentevredenheid. Daarom werken we als hecht team mét een gewaarborgde bereikbaarheid.

Tijdswinst

Calinova werkt vooral op werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Dat voorkomt uren fileleed: je bent snel en gemakkelijk ter plaatse. 

Ambitie

Iedereen bij Calinova wil het beste advies en de beste service leveren. Dat motiveert je om altijd voluit te gaan.

Groei

Als ambitieus bedrijf dromen we van een gezonde groei. Die ambitie werkt aanstekelijk en garandeert een dynamische werksfeer

Vernieuwing

Inspireren in warmte en water kan alleen als je zelf bijblijft. Schrap het woord ‘saai’ gerust uit je woordenboek: jouw job bij Calinova is altijd vernieuwend en innoverend.

Vacatures bij Calinova

Onderhoudstechnieker centrale verwarming

Verwarmingsketels hebben voor jou geen geheimen en klantencontact maakt je blij? Dan ben jij de onderhoudstechnieker die wij zoeken.

Monteur/technieker airco & warmtepompen

Van slijp- en kapwerk tot het installeren van airco’s en warmtepompen. Op zoek naar een gevarieerde job mét klantencontact?