Sanitair

Droom je van een badkamer met onmiddellijk warm water, een keuken zonder lekkende kranen of geen kalkaanslag meer? Calinova lost zowel grote als kleine sanitaire problemen snel en vakkundig op zodat jij in alle comfort kunt genieten van je badkamer, keuken en wasplaats.

Waarom een waterverzachter

Lijkt het water uit de kraan eerder op melk of wil je de levensduur van jouw huishoudelijke toestellen verlengen? Dan is een waterverzachter ideaal voor jou!

Sommige regio’s hebben er nu eenmaal veel last van: kalk. Het is slecht voor je huishoudelijke toestellen, laat witte kringen na bij het opdrogen van de wasbak én zorgt voor een kortere levensduur van jouw verwarmingsketel.

Door het plaatsen van een wasverzachter kan je deze problemen oplossen en geld aan onderhoud en kapotte toestellen besparen.

Hoe plaatsen van een boiler?

Hoe fijn zou het zijn als je bij het opendraaien van je douchekraan, snel warm water hebt? Geen ongewenst koude douches meer of waterverspilling omdat je een aantal minuten moet wachten op warm water. Voor het advies welke boiler het best bij jouw noden past, kijken we eerst naar het aantal gezinsleden en intensiteit van gebruik.

Van het herstellen van een lekkende kraan tot het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties….
Onze techniekers staan met een warme glimlach voor je klaar!

Herstellingen van je sanitair

Drup … Drup … Drup ….
Naast het geld dat dagelijks wegvloeit, werkt een lekkende kraan enorm op de zenuwen. Onze techniekers lossen dit graag voor je op.

Je badkamer volledig renoveren of aanpassen? Bij Calinova werken we je plannen samen met je uit van A tot Z. Nieuwe leidingen nodig of je douche / bad op een andere plaats installeren, geen probleem!

Wist je dat…

Last van vocht in je badkamer (of ergens anders)? Het plaatsen van een ventilatiesysteem kan dit oplossen. MAAR wist je dat je door het plaatsen van een airco dit probleem ook kan aanpakken? Niet alleen is er dan een optimalisatie van de luchtvochtigheid, maar je kan ook koelen en verwarmen wanneer nodig!

Wat klanten over ons zeggen

Op zoek naar een integrale oplossing voor je sanitair?

 

Wij stellen jou graag een oplossing op maat, alsook de meest duurzame mogelijkheden voor.

 

AIRCO

Sanitair

SAnitair

verwarming