Verwarming en sanitair voor je residentiële projecten

Ben je een projectontwikkelaar met appartementen en (sociale) woningen in portefeuille? In dergelijke residentiële projecten heeft Calinova slimme oplossingen voor verwarming en sanitair:

  • Kom langs en doe jouw project uit de doeken
  • Op basis daarvan ontwikkelen we een plan van aanpak
  • Door een realistische inschatting en een actieve opvolging halen we de strakke timing: we leveren je project op volgens de gemaakte afspraken en binnen de vastgelegde timing

Optimaal wooncomfort

Moderne bewoners van residentiële projecten verwachten een evenwichtige mix tussen duurzaamheid en comfort. Bij Calinova houden we onze kennis fris en levendig. Daardoor stellen we je altijd de beste en meest innovatieve mogelijkheden voor. Zo bewaar je het evenwicht tussen prijs en betrouwbaarheid … en maak je tevreden klanten.

Residentiële projecten mét onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werken we samen een slim onderhoudsplan uit. Door de onderhoudstaken bij verschillende bewoners te combineren, garandeer je een optimale werking en een langere levensduur met een minimum aan ongemak. Sommige van die taken zijn verplichte onderdelen van het jaarlijks onderhoud van residentiële projecten. Andere services zijn facultatief: kies zelf hoe ver je in dat onderhoud gaat. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Tevreden bewoners dankzij snelle interventie

Een woning is maar zo comfortabel als de betrouwbaarheid van je installatie voor verwarming en sanitair. Zit je in de kou? Werkt een druppende kraan op je zenuwen? Dan ben je als bewoner uiteraard niet blij. Om dat te voorkomen staat de interventieploeg van Calinova permanent vertrekkensklaar. Dankzij de ervaring van onze experts is een probleem in je residentiële projecten snel verholpen. Daarmee maximaliseer je de gemoedsrust van jouw bewoners.

Calinova is jouw ervaren gids voor centrale verwarming & sanitair

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.