Over Calinova:
jouw vernieuwende kijk op verwarming en sanitair

De aanpak van Calinova is tweeledig:

Bij Calinova vertellen we je graag hoe jouw installatie maximaal rendeert — in een unieke privéwoning of binnen een (veel) groter project. Particulier of professioneel? Vertrouw op onze expertise en krijg een nieuwe kijk op verwarming of sanitair.

Nagelnieuw bedrijf met een berg ervaring

Calinova stapt als nieuw bedrijf in de sector. Maar dat wil niet zeggen dat we geen ervaring hebben. Integendeel, via de kennis en de expertise van onze medewerkers bundelen we vele jaren oplossingsgerichte competentie. Dat is meteen je garantie op een professionele service, gebaseerd op beproefde strategieën. Door voortdurend de vinger aan de pols te houden, kennen we altijd het beste antwoord op jouw vraag.

Calinova voor je woning

Creëer jouw favoriete leefruimte met de juiste temperatuur: lekker knus in de winter en aangenaam koel in de zomer. Vertel ons wat comfort voor jou écht betekent. En wij stellen je een installatie voor waarmee jij dat klimaat garandeert. Oh ja … vertel ons ook over de badkamer waarvan jij droomt. Dan ontwerpt en installeert Calinova een plek waarin je volledig relaxt — de ultieme combinatie tussen ‘gerieflijk’ en ‘rustgevend’. Dankzij ons onderhoudsplan blijf je maximaal en ongestoord genieten.

Ontdek de details van onze aanpak voor:

Voor woon- of handelsprojecten

Als projectontwikkelaar heb je andere uitgangspunten dan een particuliere bouwheer. Calinova weet niet alleen hoe je residentiële projecten met (sociale) woningen en appartementen aanpakt. We zijn evengoed vertrouwd met commerciële projecten zoals kantoorgebouwen, winkels en restaurants. Onze mensen hebben de kennis en kunde in huis om werken slim te plannenintensief op te volgen en volledig afgewerkt op te leveren. En onze interventieploeg zorgt voor extra comfort voor de eindgebruikers.

Calinova is jouw ervaren gids voor centrale verwarming & sanitair

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.