Onze Values

Calinova is geen doorsnee chauffagist, airco-installateur of sanitairman.
Wij zijn jouw partner voor een duurzame, innovatieve, maar vooral comfortabele toekomst!

Ons team van adviseurs, techniekers en experts spant zich dagelijks in om jou te voorzien van een optimaal binnenklimaat. Dit doen we door middel van totaaloplossingen op maat van jouw wensen, noden én budget.

Met behulp van onze grondige technische kennis brengen we alle projecten, groot of klein, tot een goed einde. Het resultaat? Jij die zorgeloos kan genieten van jouw woning in alle comfort!

Heb je trouwens al kennis gemaakt met onze kernwaarden? We lichten ze graag even kort voor je toe.

Onze kernwaarden

Bij Calinova komen langetermijnvisie, competenties en een hands-on mentaliteit samen. Zo creëren wij een op maat gemaakte en klantgerichte oplossing voor jouw noden.

Ons bedrijf is gebouwd op drie pijlers: duurzaamheid, innovatie en comfort.

Duurzaamheid

We hebben maar één planeet. Het is dus belangrijk om hier zorg voor te dragen! Dankzij onze duurzame producten kan je op een milieu- en budgetvriendelijke manier vertoeven in een aangenaam binnenklimaat.

Innovatie

Je wilt een oplossing die niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst voorziet in jouw behoeften. Daarom zetten we bij Calinova in op kwalitatieve en innovatieve producten. Zo kan je vandaag én morgen zorgeloos blijven genieten.

Comfort

Jouw comfort staat bij ons steeds centraal. We zetten maximaal in op ontzorging in de vorm van voordelige onderhoudscontracten. Ook onze interventiedienst laat je niet in de kou staan, want deze staat 24/7 voor je klaar!

Ons aanbod

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en vooruitstrevende oplossing voor jouw comfort? Dan ben je bij Calinova aan het juiste adres. Wij zijn jouw gids in een wereld van verwarming, sanitair, airconditioning en ventilatie.

Verwarming

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen, het onderhouden en het eventueel herstellen van verschillende verwarmingsoplossingen. Dit gebeurt steeds netjes en op een deskundige manier.

Traditionele verwarmingsketels op stookolie of aardgas, warmtepompen of zelfs vloerverwarming behoren allemaal tot de mogelijkheden. We bekijken samen met jou wat de beste en meest rendabele oplossing is om jouw woning te verwarmen.

Sanitair

Last van een vervelende lekkende kraan of een koude douche? Wil je graag een badkuip of douche laten plaatsen? Onze techniekers helpen jou met veel plezier verder! Al jouw problemen met sanitair, zowel groot als klein, zijn binnen no-time vakkundig opgelost. Zo geniet je altijd in alle comfort van jouw badkamer.

Koeling

Niemand zit graag te puffen van de warmte in de zomer! Daarom bieden we ook airco’s aan. Ze zorgen voor een aangename temperatuur in jouw woning, maar ook voor een gezondere binnenlucht. Daarnaast halen ze ook de vochtige lucht uit jouw ruimte.

Onze airco’s bevatten tal van slimme functies en kunnen zelfs verwarmen in de tussenseizoenen.

Ventilatie

De luchtkwaliteit binnen jouw woning maakt een essentieel deel uit van een aangenaam binnenklimaat. Omdat ventilatie hierbij een cruciale rol speelt, maakt het ook een onmisbaar deel uit van ons aanbod.

Kort samengevat

Calinova kan al jouw dromen doen uitkomen: van de renovatie van een badkamer tot het plaatsen van een airco of warmtepomp.

Heeft u problemen of zit u met vragen? Contacteer ons dan op 011 68 34 06, wij helpen je graag verder! 📞