Menu Sluiten

Stijlvol sanitair

Fantaseren over jouw ideale badkamer? Doe dan zeker inspiratie op in onze showroom of doorblader onze catalogus. Samen bespreken we de beste opties. Gekozen? Dan installeren de Calinova-vakmannen jouw ideale sanitair-ontwerp volgens de regels van de kunst.

Eigentijdse badkamer = modern comfort

Dankzij moderne technieken creëer je een gezellig ‘me-momentje’ in je eigen badkamer. Bedien je verwarming met een app, kies voor een regendouche met extra beleving en ga bewust voor een sfeervolle verlichting. Op dromen staat geen grens: dankzij de kennis en expertise van Calinova vind je een oplossing die jouw ideaalbeeld benadert.

Installatie van sanitair = vakwerk

Heb je de toestellen gekozen die passen in jouw ultieme badkamer? Dan heb je daarna de handen vrij terwijl de Calinova-vakmannen jouw badkamer gebruiksklaar installeren. Combineer het beste uit ons aanbod en krijg jouw badkamer of toilet netjes afgewerkt.  

Reparatie van sanitair = snel geholpen

Een lekkende kraan of een douche met alleen koud water? De interventieploeg van Calinova helpt je snel uit de nood. De klok rond beschikbaar, elke dag van de week. Want als klant verdien je om zo snel mogelijk opnieuw te genieten van het grootste comfort.

Sanitair-subsidies = betaalbaar optimaliseren

De Vlaamse overheid stimuleert jouw keuze voor een energiebesparende badkamerinstallatie met subsidies. Calinova helpt je graag om te controleren of je aan de aanvraagvoorwaarden voldoet. Wij zetten alle mogelijkheden op een rijtje: zo realiseer je jouw project met een scherp budget.

Calinova is jouw ervaren gids voor centrale verwarming & sanitair

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.