Menu Sluiten

Onderhoud verwarming

De badkamer uit je dromen en de slim gekozen verwarming garanderen jouw genot … zolang ze efficiënt werken. Dankzij vooruitziend onderhoud van je verwarming ben je zeer dat ze dat blijven doen. Jouw Calinova-expert houdt elk onderdeel in topconditie. Zo verhelpt hij elke hapering nog voor die een echt probleem kan vormen. Zo ben jij extra zeer van een vlotte werking en een maximaal genot in jouw woning.

Optimaal onderhoud

Een kwaliteitsvolle installatie kan heel wat hebben. En toch zijn er specifieke uitdagingen voor jouw sanitair. Neem bijvoorbeeld kalkafzetting. Zeker op plekken waar je water opwarmt, krijgt je nog meer te maken met dat kalkresidu. Een laagje — hoe dun ook — op de verwarmingselementen beïnvloedt de goede werking ervan. Kies daarom voor een grondig en periodiek onderhoud door Calinova. Wij pakken al die uitdagingen aan, zelfs tot in het allerkleinste hoekje.

Onderhoud verwarming

De overheid verplicht je om je schouw te laten vegen en je verwarming te onderhouden. Dus … dat onderhoud van je verwarming is een verplicht nummertje. Al zie je het best als veel meer dan dat. Voorkomen is veel beter dan genezen. Via de grondige controle door Calinova is jouw verwarming opnieuw klaar voor nog veel meer optimaal rendement.

Onderhoud verwarming via cv ketel

Ketels voor centrale verwarming vind je in alle maten en uitvoeringen: een condensatieketel met een grote of een kleine boiler in een versie om op te hangen of op de vloer te plaatsen. Moderne ketels houden rekening met de nieuwste technieken. Koppel ze aan een warmtepomp of een zonneboiler. Zo bepaal je zelf hoe groen en duurzaam je jouw installatie maakt. En … Calinova houdt het geheel in perfecte staat.

Onderhoud gasketel

Gas blijft een van dé mogelijkheden om je woning lekker knus te maken op koudere dagen. Eventueel kan je die gasketel combineren met andere energiebronnen. Wat je uiteindelijk ook kiest, jouw gasketel heeft geregeld nood aan een (verplichte) controle. Calinova maakt proper werk van het onderhoud van jouw verwarming.

 

Calinova is jouw ervaren gids voor centrale verwarming & sanitair

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.