Menu Sluiten
 

Actie airco

De warmste periode van het jaar komt eraan: haal je voordeel uit de airco-actie. Want met een airconditioning van Mitsubishi creëer je altijd het aangenaamste klimaat in huis — fris in de zomer en … lekker warm in de winter.
 

Stijlvol comfort, da’s cool én hot tegelijk

Een airconditioning van Mitsubishi biedt je de beste luchtkwaliteit — tijdens afkoelen of opwarmen. Het is je kortste weg naar een innovatieve klimaatbeheersing:
  • comfortabel door de overzichtelijke bediening
  • energiezuinig door de invertertechnologie 
  • efficiënt door verschillende modellen per woninggrootte
  • betrouwbaar door jarenlange (ontwikkelings)ervaring
  • milieuvriendelijk door de Active Energy Control-technologie (A+++)
Met de airco-actie geniet je van extra voordeel op de systemen met een binnen- en een buitenunit. Omdat het werkpaard van die oplossing buiten staat, hou je het binnen heel compact en rustig. Het geluid blijft aan de andere kant van je gevel waardoor je binnen nog meer plezier beleeft aan jouw ‘stille’ Mitsubishi.

Gezonde airco-actie

Jouw nieuwe airconditioning van Mitsubishi doet meer dan afkoelen en opwarmen: de innovatieve luchtzuiveringstechnologie creëert een schoner en gezonder binnenklimaat. Want ze beschermt óók tegen schadelijke bacteriën en allergenen. Dankzij één systeem verschoon je tegelijk de lucht en bepaal je de juiste temperatuur.

Speciale airco-actie: - 20% op Mitsubishi airco's (op set met binnenunit + buitenunit)

Calinova helpt jou op weg naar een extra comfortabele zomer. Daarom ontvang je nu een korting van 20% als je een airconditioning van Mitsubishi bestelt*.
 
airconditioning - actie
  • Deze airco-actie loopt t.e.m. 30 september 2020.
  • *Korting enkel geldig op airconditioning (niet op accessoires of installatiekosten)