Verwarming en sanitair voor bedrijven

Betrouwbare partner

Professioneel en ervaren: in de bedrijfswereld zijn dat twee termen van goudwaarde. Calinova heeft de mensen, de middelen en de ervaring om grote projecten rond verwarming voor bedrijven slim, snel en efficiënt te realiseren. Daarvoor maken we vooraf heldere afspraken over de timing en het plan van aanpak. Zo weet je dat alles binnen de deadline klaar is en … we voorkomen elkaar voor de voeten te lopen.

Ook in een groot bouwproject met residentiële of commerciële ruimtes streef je naar een optimaal ‘klantencontact’. Calinova staat klaar om je daarbij te helpen. Door aandachtig naar alle wensen te luisteren: als ze binnen de krijtlijnen van onze samenwerking vallen, houden we graag rekening met vragen van bewoners, medewerker of klanten. Zo heb jij extra verkoopsargumenten om je kopers en huurders over de streep te trekken.

Onze diensten

Residentiële bouwprojecten

Vertrouw op Calinova voor de ontwikkeling van jouw (sociale) woningen en appartementen. Dankzij de interventieploeg blijft geen enkele bewoner in de kou.

Commerciële bouwprojecten

Je handelsruimtes, restaurant en kantoren stellen specifieke eisen op het vlak van verwarming en sanitair. Calinova garandeert je de beste en nieuwste oplossingen.

Persoonlijke en snelle service

Particulier of professioneel? Calinova maakt werk van een snelle en persoonlijke service. Dat merk je meteen bij onze projecten voor verwarming en sanitair bij particulieren én … bedrijven. Je merkt geen verschil in onze aanpak, ook is jouw opdracht als professionele projectontwikkelaar natuurlijk een stuk groter. Met een realistische planning en een intensieve opvolging garanderen we een vlot verloop.

Een goede service wil ook zeggen … een snelle service. Bij onvoorziene omstandigheden of in noodgevallen staat er een team klaar om de uitdaging snel en slim aan te pakken. Zo blijf jij nooit in de kou zitten.

Jouw eindklanten krijgen hun professioneel geïnstalleerde verwarming en sanitair verzorgd opgeleverd

Dankzij vooruitziend onderhoud blijft alles in topconditie

En mocht er toch nog iets mislopen, dan staat er een vakman klaar om elk probleem snel op te lossen