Verwarming en sanitair voor je commerciële projecten

Of het nu om kantoren, winkelruimtes of restaurants gaat: commerciële projecten stellen hun eigen eisen op vlak van verwarming en sanitair. Laat je daarom adviseren door de experts van Calinova: vertrouw op onze expertise en ervaring om de juiste faciliteiten te voorzien en te installeren. Zo creëer je een commerciële ruimte die aan de verwachtingen van gebruikers voldoet.

Kostenefficiënte oplossingen voor commerciële projecten

Slim handel drijven heeft te maken met winst genereren en … onkosten beperken. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om voordelig te verwarmen en te koelen. Zo zijn warmtepompen en zonneboilers beproefde alternatieven voor een comfortabele temperatuur en warm water. En door regenwater te recupereren heb je ineens een voorraad gratis spoelwater voor je sanitaire ruimtes. Zo combineer je ‘slim’ en ‘duurzaam’.

Vooruitziend onderhoud

Een commerciële ruimte krijgt (hopelijk) veel volk over de vloer. Dat betekent heel wat komen en gaan. Inclusief het intensieve gebruik van sanitair. Verwerk de sanitaire voorzieningen daarom zo slim mogelijk in jouw beschikbare ruimte. En … kies bewust voor een proactief onderhoud door Calinova. Wij houden de verwarming en het sanitair in jouw commerciële projecten in topconditie. Zo krijgen defecten geen schijn van kans. Dat vergroot het comfort van iedereen in jouw kantoren, winkelruimtes of restaurants.

Interventiedienst voor commerciële projecten

Hoewel je werk maakt van een vooruitziend onderhoud, kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien. Gelukkig lost onze interventiedienst de ongemakken in jouw commerciële projecten snel op. Onze vakmannen staan elk uur van de dag en elke dag van de week paraat. Na een noodoproep vertrekken ze meteen om het probleem op te lossen. Zo beperken ze eventuele ongemakken voor kantoormedewerkers, winkelbezoekers of restaurantgangers tot een minimum.

Calinova is jouw ervaren gids voor centrale verwarming & sanitair

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.