Airco

Hou je hoofd cool

Onze airco’s zorgen ervoor dat je het hele jaar rond een aangenaam klimaat in huis kan behouden.
We werken met topmerken zoals Mitsubishi en Bosch.
Zo kunnen we steeds een oplossing bieden die perfect past bij jouw woning, budget en wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Airco Systemen

De airco’s van Calinova zorgen voor verkoeling in de zomer, daarnaast hebben ze ook nog wat trucjes achter de hand. Zo zijn onze airco’s zijn beschikbaar met functies zoals:De airco’s van Calinova zorgen voor verkoeling in de zomer, daarnaast hebben ze ook nog wat trucjes achter de hand.

Zo zijn onze airco’s zijn beschikbaar met functies zoals:

  • Op afstand regelbaar met Wi-Fi
  • Besturing met een app op je smartphone of tablet
  • Verwarmingsfunctie voor in de winter

Onze airco-toestellen zijn echte alleskunners. Ze houden de luchtvochtigheid op punt en filteren de lucht. Dit zorgt voor een betere en gezondere binnenlucht.

Bosch

Deze veelzijdige toestellen bieden een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bosch onderscheidt zich aan de hand van enkele duidelijke voordelen:

  • Stiller dan de gemiddelde airco
  • Beheer op afstand dankzij de internetmodule (met smartphone)
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiebesparende standby functie

Daarnaast kan je rekenen op een uitgebreide garantie op jouw toestel omdat de airco’s ook opgestart worden door hun eigen vakmensen.  Kortom, als je op zoek bent naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit, zit je bij Bosch aan het juiste adres!

Mitsubishi

Mitsubishi staat niet enkel bekend voor de productie van hun wagens. Het bedrijf is al ruim 80 jaar bezig met het ontwikkelen van aircosystemen voor zowel particulieren als bedrijven. De airco’s van Mitsubishi zitten in een hogere prijsklasse met enkele kenmerkende voordelen:

  • Één van de stillere airco’s op de markt
  • Verschillende kleuren beschikbaar voor binnenunits
  • A++ energielabel

De airco’s van Mitsubishi zorgen voor een ideaal binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Dankzij de fluisterstille werking en de luchtfilters geniet je het hele jaar door van je airco installatie.

Viessmann

Kies je voor een airco van Viessmann? Dan kies je voor een geïntegreerde aanpak. Naast airco’s staat Viessmann ook bekend voor de kwaliteit van haar verwarmingsketels. Net zoals bij de toestellen van Bosch kan je de airco’s van Viessmann ook vanop afstand bedienen met je smartphone. Zo kan je onmiddellijk genieten van een aangenaam binnenklimaat bij het binnenkomen.

Ook hier behoort milieuvriendelijkheid tot één van de prioriteiten. Deze toestellen zorgen voor een minimaal elektriciteitsverbruik in standby modus. Zo verbruik jij minder elektriciteit en verspil je minder energie op lange termijn.

Ontdek onze diensten

Airco

AIRCO

SAnitair

verwarming

Kom eens babbelen!

Krijg het er al warm van? Of ben je eerder op zoek naar verkoeling?

Wat je ook nodig hebt, we staan voor je klaar om je te begeleiden naar duurzaam en innovatief comfort!

Contacteer ons.