Airco: hou jouw klimaat in topconditie

Tijdens de zomer lekker fris en op koude winterdagen gezellig warm? Dat kan, door een airco te plaatsen. Die airconditioning houdt jouw leefomgeving in topconditie. En als je de installatie koppelt aan zonnepanelen krijg je een duurzaam systeem. Zet het binnenklimaat naar jouw hand en geniet van wooncomfort.

Wil je een airco plaatsen? Dan geniet je van een drievoudig voordeel:
 

  1. Comfortabel: verkoelt op zomerdagen, verwarmt tijdens de winter
  2. Gezond: zorgt voor schone lucht dankzij de filter
  3. Voordelig: is zuiniger dankzij de nieuwe (inverter)technologie

Maximaal leefcomfort? Airco plaatsen

Een aangepaste omgevingstemperatuur maakt het in huis en op kantoor een stuk aangenamer. Door een moderne airco te plaatsen, zet je jouw binnenklimaat helemaal naar je hand. Dat gaat van ongestoord slapen terwijl het buiten bloedheet is… tot hartverwarmend genieten tijdens ijskoude winterprikken.
Calinova werkt voor airconditioning alleen met A-merken (Daikin, LG en Mitsubishi). Dat is jouw garantie op een betrouwbaar toestel dat precies doet wat je ervan verwacht. Die topmerken investeerden jaren praktijkervaring en expertise in hun ontwikkeling. Daardoor geniet jij nu van beproefde technologieën die jouw binnenklimaat op temperatuur houden.

Voordeliger verwarmen en verfrissen

Door een moderne airco te plaatsen, kan je ook (snel) verwarmen. Dat is perfect om tijdens de tussenseizoenen een ruimte efficiënt op de juiste temperatuur te brengen. Zonder dat het je extra stookkosten oplevert. Integendeel: als je de airco aan zonnepanelen koppelt, geniet je van gratis energie.

Jij vraagt, de inverter draait

Een airco met inverter plaatsen, is slim. Want die stemt het aanbod op de vraag af. Heb je veel verfrissing nodig? Dan draait de machine op volle toeren. Maar als het kan, kiest de inverter voor een lager standje. Daarvoor is minder energie nodig. En dat is goed voor je portemonnee. Vergelijk de inverter daarom met het gaspedaal van je wagen: die hoef je niet altijd vol in te drukken, toch?

Calinova is jouw ervaren gids in airco

We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning.